Shërbimet funerale dhe lamtumira e fundit për atdhetarin Shaqir Gashi

Si ju kemi bërë të ditur ka ndërruar jetë dje në SHBA, veprimtari i shquar i komunitetit tonë, Shaqir Gashi.

Më poshtë vijojnë njoftimet për ceremoninë e lamtumirës.

Shërbimet funerale

Të shtunën, 20 shkurt

Ora: 3:00 PM – 9:00 PM

Farenga Bros

920 Allerton Ave

Bronx, New York 10469

Varrimi

Të dielën, 21 shkurt

Ora: 11:00 am

Kensico Cemetery (Valhalla, New York)

273 Lakeview Ave, Valhalla, NY 10595

Për më shumë informacione: 917-495-3574