Shkon në 2 numri i viktimave nga zjarret në Shqipëri

Shënohet viktima e dytë e zjarreve në Shqipëri.

Ndërron jetë dhe bashkëshorjta e Andrea Haxhiaj i cili humbi jetën më 3 gusht kur flakët vërshuan në fshatin “Asim Zeneli” në Gjirokastër

Tatiana Haxhiaj 57 vjeçe kishte djegie mbi 75% të trupit. Ajo ka ndërruar jetë në spital, ku ndodhej prej asaj dite.

Pacientja ishtë paraqitur në Urgjencë në gjendje të rëndë, me djegie nga zjarri rreth 75%, grada III, prognozë e rezervuar dhe trajtohet me mjekim intensiv ne Reanimacionin e Shërbimit të Djegie-Plastikës.

Andrea Haxhiaj u dogj në luftë me flakët në shtëpinë e tij.

OraNews