Shoqata Atdhetare Dibra – Thirrje shqiptarëve të diasporës për regjistrimin e popullsisë në Maqedoninë e Veriut


Zyra është e hapur çdo ditë (6pm-9pm) për të ndihmuar me regjistrimin e komunitetit shqiptar

Nga Beqir Sina

REGJISTROHU :

Duke parë që interesimi për regjistrimin e popullatës në R.M.V nga bashkëatdhetarët tanë në Amerik është shumë i ulët, si dhe duke ditur rëndësinë e madhe që ka ky proces i regjistrimit për të ardhmen e vendit tonë, Shoqata Atdhetare Dibra nga dita e nesërme, e Hënë 22 Mars, do të hep zyrën e saj për c’do ditë deri me datë 1 Prill (faza e pare).
Të gjithë ata të cilët kanë nevojë për ndihmë/asistencë për të bërë regjistrimin, ju lutemi të urdhëroni në zyrën e SHAD-it. Gjithashtu, në dispozicion do të jenë edhe katër numra telefoni ku mundeni të bëni regjistrimin nëpermjet telefonit.
Orai i zyrës :
E Hënë: 6pm – 9pm E Martë: 3pm – 8pm E Mërkurë: 6pm – 9pm E Ejnte: 6pm – 9pm E Premte: 6pm – 9pm Të Shtunën simbas interesimit E Diel: 12pm – 4pm
Numrat e kontaktit :
– Zyra e SHAD: Tel: 718-619-8474 Antaret e bordit drejtues: 1. Dashnor Miftari: +1 917 578 3030 2. Nderim Marke: +1 917 808 2080 3. Arbër Kuka: +1 203 906 9295 – Gjithashtu mundeni të na kontaktoni edhe nëpërmjet E-MAILIT : [email protected]
Eshtë një ndër momentet më të rrëndësishme për të kontribuar për ATDHE !
REGJITROHU !


BËHUNI PJESË E KËSAJ CËSHTJE HISTORIKE – REGJISTROHUNI!