Spanja udhëheq sërish në renditjen e FIFA-s

Kampionja botërore dhe evropiane në futboll, Spanja vazhdon të udhëheqë renditjen e tableës në FIFA e pasuar nga Gjermania.

FIFA ka lëshuar tabelën e renditjes të entjen, ku shihet se Spanja udhëheq ndaj rivaleve evropiane me 152 pikë.

Argjentina, që është 156 pikë më poshtë saj, mbetet e treta.

Anglia është ngjitur për dy pikë, dhe tash ëshët ekatërta, ndërsa Italia ka rënë për një pikë, dhe gjendet në vendin e pestë, para Kolumbisë dhe Portugalisë, që ndajnë vendin e gjashtë.

Në top 10-shen gjenden edhe Holanda, Kroacia e Rusia. (rel)