Xhaçka në OKB: Krenare për përkushtimin ndaj multilateralizmit dhe zgjidhjes paqësore të konflikteve

Ministrja e Jashtme e Shqipërisë, Olta Xhaçka foli në Sesionin e 76-të të Asamblesë së Përgjithshme në OKB.

Në ditën ndërkombëtare të paqes , nisën në Nju Jork takimet e nivelit të lartë të Sesionit të 76 të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së 🇺🇳.

Krenare për përkushtimin e Shqipërisë ndaj multilateralizmit dhe zgjidhjes paqësore të konflikteve. Mirëpresim bashkëpunimin me të gjithë vendet partnere për të çuar më tej kauzën e paqes në botë.