Një prozë e panjohur e Faik Konicës

MENDIMET E FILOPIMIN TRUKULESKUT Sevdai KASTRATI Poligloti dhe eruditi Faik Konica është, pa dyshim, një prej shkrimtarëve të rrallë në... »

The Truth About Christians in Kosova

Reprint, courtesy of Catholic Arena: https://www.catholicarena.com/latest/truthaboutchristians Nga Albert Bikaj I’m writing this regarding the article “The silent persecution of Christians... »

Në mbrojtje të vitit 2020!

Nga Ruben Avxhiu Dua të them disa fjalë të mira për vitin 2020. E di që është viti që të... »