PANDEMIA COVID-19: FUNDI PO AFROHET

Shkruan: Dr. Pashko R. Camaj, Doktor i Shkencave të Shëndetit Publik * Teksa i afrohemi një vjetorit të shpërthimit të... »

Urime Vetëvendosjes!

Nga Ruben Avxhiu Urimet më të mira për Albin Kurtin dhe Lëvizjen Vetëvendosje. Një parti që premton ndryshime, një frymë... »

VOTA PËR NDRYSHIME E FORCON MIQËSINË ME AMERIKËN

-Presidentët amerikan nuk deklarohen, por Biden do të preferonte Zonjën Osmani dhe Zotin Kurti në qeverisje të Kosovës MA. AGIM ALIÇKAJ                                           LETRA... »