DITË FESTE NË CHICAGO !

Nga Ilaz Kadriu
Kështu u festua 28 Nëntori sot në Qendrën Shqiptaro-amerikane.
Stafi i Shkollës Shqipe ” Kongresi i Manastirit ” në Chicago udhëhequr nga drejtoresha Qendresa Ibrahimi sot si gjithmonë ishte në krye të detyrës.
Një ore e gjysmë performuan me cilësi të lartë artistike vogëlushet dhe vogëlushët e kësaj shkolle.
Fotot të cilat flasin me zërin e tyre të heshtjes!
Bravo e madhe për stafin e shkollës dhe pjesëmarrjen e madhe të prindërve dhe të interesuarve tjerë.
TRADITA VAZHDON ME DEKADA !