Amb.Kim me kongresisten Slotkin: Shqipëria meriton vlerësim të veçantë për afganët

Ambasadorja amerikane Juri Kim shkruan në “Twitter”:

“Kënaqësi të takohem me Rep.Slotkin për të diskutuar bashkëpunimin tonë të fundit për të nxjerrë afganët e rrezikuar jashtë nga rreziku. Ne pajtohemi me gjithë zemër se Shqipëria meriton një vlerësim të veçantë për të qenë ndër të parat që ofroi mbrojtje dhe mikpritje për ata në nevojë. Faleminderit”!