Berisha: Një foto me dy antipodet e historisë së kombit shqiptar!

Postimi në fejsbuk nga dy herë ish-presidenti dhe dy herë ish-kryeministri nga Partia Demokratike, Sali Berisha:

Presidentja e Kosoves Vjosa Osmani me ish presidentin Bill Klinton, burrin e madh te kombit amerikan qe udhehoqi betejen e NATOs per çlirimin e Kosoves.

Ne anen tjeter Zografi bis me nje armik tjeter te kombit shqitar, multimiardierin George Soros qe rikthyen kontrollin e shoqerise civile dhe te sistem te drejtesise nga partia shtet ne Shqiperi dhe se bashku me serbomadhin Vuçiç projektuan ndarjen e Kosoves, vendosjen e hegjemonise serbe ne rajon. sb