Bllokohet faqja e Facebook-ut të kryeministrit Rama

Në ditën kur në Tiranë ka mbërritur presidentja e Komisionit Europian, Ursula Von Der leyen, faqja e Facebook-ut e kryeministrit Edi Rama është bllokuar.Nuk dihet pse ka ndodhur me faqen e facebook të Ramës dhe kush janë arsyet e bllokimit të saj.Bllokohet faqja e Facebook-ut  të kryeministrit RamaBllokohet faqja e Facebook-ut  të kryeministrit Rama