Homazhe në Pallatin e Kongreseve për nënkomisarin policor të vrarë në detyrë Saimir Hoxha

Në Pallatin e Kongreseve në Tiranë po zhvillohen homazhet në nder të oficerit 44 vjeçar të vrarë në krye të detyrës Saimir Hoxha.

Të pranishëm janë kolegët e efektivit dhe përfaqësues të lartë të politikës dhe të shtetit të cilët do t’i japin lamtumirën e fundit Saimir Hoxhës.

Saimir Hoxha, 44 vjeç babai i dy fëmijëve ishte nisur në aksionin antikanabis së bashku me 4 efektivë të tjerë, mes tyre Shefi i Krimeve në Lezhë.