Ish-kryeministri Sali Berisha pritet me ovacione nga simpatizantët në Durrës

Ish-kryeministri Sali Berisha është pritur me ovacione të shumta nga simpatizantë dhe mbështetësit e tij në Durrës.

 
https://www.oranews.tv/vendi/ish-kryeministri-sali-berisha-pritet-me-ovacione-nga-simpatizantet-ne-durr-i1010712

Berisha është futur në pallatin e sportit, i rrethuar nga qindra njerëz, të cilët përpiqeshin ta takonin.

Takimi i sotëm i Berishës është në vazhdës e asaj që ai e ka quajtur si “Foltorja” për rikthimin e PD-së sovrane, sipas tij.