KFOR-i paraqitet në zonën neutrale dhe në zonën ku po qëndron Njësia Speciale

Njësitet e Misionit Paqeruajtës, KFOR, kanë arritur në zonën neutrale mes kufirit Kosovë – Serbi, dhe po ashtu në zonën ku gjenden Njësia Speciale e Kosovës.

Mediet raportojnë se në vend shihen ushtarë amerikanë,  polakë dhe  kanadezë duke patrulluar.OraNews