Kryeopozitarja bjelloruse Tsikhanouskaya në Shqipëri me ftesë nga KM Edi Rama

Lajmin e dha Sviatlana Tsikhanouskaya përmes një postimi në Twitter

“Jam e lumtur të njoftoj vizitën time në Shqipëri, më 29 shtator, me ftesë të Kryeministrit Edi Rama. Unë do të diskutoj angazhimin e Shqipërisë në @OSCE në lidhje me krizën e Bjellorusisë si dhe anëtarësimin e ardhshëm të Shqipërisë në Këshillin e Sigurisë të Kombeve të Bashkuara”.

I am glad to announce my visit to Albania tomorrow, September 29, at the invitation of ???????? Prime Minister @ediramaal. I will discuss Albania’s engagement in the @OSCE regarding the Belarus crisis and the upcoming membership of Albania in the @UN Security Council. pic.twitter.com/6Fl83II1GQ — Sviatlana Tsikhanouskaya (@Tsihanouskaya) September 28, 2021