Kuvendi i PD, ironizon Kulluri: Urime Këshillit Kombëtar, vetëm dy familje kanë rreth 13 anëtarë

Ish-anëtari i Këshillit Kombatar rë PD, Edvin Kulluri, ka ironizuar Kuvendin e Partisë Demokratike të mbajtur ditën e djeshme.

Ai ironizon duke thënë “meqenëse konservatorizmi mbështetet fortë tek vlerat e familjes, Këshilli Kombëtar i dale dje nga Kuvendi e përmbushi plotësisht këtë parim”.

“Meqenese konservatorizmi mbeshtetet forte tek vlerat e familjes, Keshilli Kombetar i dale dje nga Kuvendi e permbushi plotesisht kete parim!

Vetem nga 2 familje ka rreth 13 anetare te Keshillit Kombetar!

Urime dhe perpara drejt fitores kunder rregjimit te Edi Rames!”shkruan Kulluri në postimin e tij.