LAJM MORTOR: U NDA NGA KJO JETË DR. GJON L. BUÇAJ

Me dhimbje të thellë lajmërojmë të afërmit, miqtë, dashamirët, dhe komunitetin shqiptar se më 14 maj 2022, në Inova Loudoun Hospital në Leesburg, Virginia, ndërroi jetë papritmas baba dhe gjyshi i ynë i dashtun, 

GJON LEKË BUÇAJ

(1934-2022)

I lindun në Arst të Pukës me 14 shkurt 1934, ai i tha lamtumirë kesaj bote tue na lënë të përlotun, por krenarë që patëm nji babë të dashun, bujar, aktivist të çashtjeve kombtare, i cili na rriti dhe edukoi me ndjenja të nalta njerzëzore, ku mbolli dashunine për familje, për komb, dhe për besimin në Zot. 

Informata të matejshme do të jepen së shpejti. 

-Djemtë Eduard dhe Lekë; Vajzat Teuta dhe Nora; bashkeshortja Nikoleta; nipa, mbesa, dhe mbare farefisi Buçaj.

Familja pret vizita: Të ejten me 19 maj 2022 nga ora 14:00 -21:00 në Ballard-Durand Funeral & Cremation Services, 2 Maple Ave., White Plains, NY 10601

Sherbimet Mortore: Të premten me 20 maj 2022 nga ora 11:00-12:00 ne Kishën Katolike Shqiptare “Zoja e Shkodres”, 361 W Hartsdale Ave, Hartsdale, NY 10530

Vorrimi bahet në: 

Gate of Heaven Cemetery, 10 W Stevens Ave., Hawthorne, NY 10532

-Djemtë Eduard dhe Lekë; Vajzat Teuta dhe Nora; bashkeshortja Nikoleta; nipa, mbesa, dhe mbare farefisi Buçaj.

VISITATION

Thursday, May 19, 2022

2:00 PM to 9:00 PM

Ballard-Durand Funeral & Cremation Services

2 Maple Ave.

White Plains, NY 10601

FUNERAL SERVICE

Friday, May 20, 2022

11:00 AM to 12:00 PM

Our Lady of Shkodra – Albanian RC Church

361 W Hartsdale Ave

Hartsdale, NY 10530

BURIAL

Gate of Heaven Cemetery

10 W Stevens Ave

Hawthorne, NY 10532

One Response to “LAJM MORTOR: U NDA NGA KJO JETË DR. GJON L. BUÇAJ

Read below or add a comment...

  1. Astrit says:

    Ngushellime!