Lajmërim mortor: Në moshën 72 vjeç u nda nga jeta Demir Dauti

Xhamia e struganve në Riverdale shpërndau sot një njoftim ku thuhet se me hidhërim të thellë Familja Dauti njofton se me datën 27 Dhjetor 2022 , ndërroi jetë Demir Uke Dauti në moshen 72 vjeç. 

« Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Demir Dauti, Babai i Fitim dhe Arben Dauti, vëllai i Haxhi Dautit nga Struga. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme. » shkruhet në mesazhin e xhamisë.

Të pikëlluarit familjare janë: bashkshortja Eluise, me fëmijët, Fitim, Arben dhe Pranvera, vëllai Haxhiu dhe motra e tyre Demirane.

Të Mërkuren me 28 Dhjetor, në orën 10am nga Xhamia arkivoli me trupin e të ndjerit do të përcillet për në varrezat .

Të pamit do të mbahet mbas varrimit ditën e Mërkurë, e Enjte dhe e Premte (me 28, 29, 30 Dhjetor) nga ora 10 am deri në 9 pm në shtëpinë e tyre në adresën :,1286 Waterloo Rd Stanhope, NJ 07874

I shprehim ngushllimet e sinqerta Familjes dhe të gjithë Farefisit. U dhashtë Zoti forcë!