Mijëra besimtarë myslimanë në të gjithë Shqipërinë festojnë pas një muaji sakrifice

Pamje masive të Bajramit të Madh, në sheshin “Skënderbej”, në Tiranë

Mijëra besimtarë shqiptarë kryen faljen e namazit në orën 06:40 në të gjitha qytetet nëpër xhami e sheshe kryesore.

Në Tiranë, besimtarët kryen faljen e namazit në orën 06:40 në “Sheshin Skënderbej”, nën drejtimin e Kryetarit të KMSH, Bujar Spahiu.

Ceremonia nisi me fjalën përshëndetëse të kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Bujar Spahiu, i cili përcolli për të pranishmit urimet dhe përshëndetjet e kësaj dite gëzimi për të gjithë besimtarët myslimanë shqiptarë.

Në Tiranë, besimtarët kryen faljen e namazit në orën 06:40 në “Sheshin Skënderbej”, nën drejtimin e Kryetarit të KMSH, Bujar Spahiu. Ceremonia vazhdoi me fjalën përshëndetëse të kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Bujar Spahiu, i cili përcolli për të pranishmit urimet dhe përshëndetjet e kësaj dite gëzimi për të gjithë besimtarët myslimanë shqiptarë.