Ndihmoni! Që Kori Siparantum nga Peja të marrë pjesë në garat botërore në Korenë e Jugut

Thirrje e Fuqishme për Mbledhjen e Fondeve Urgjente – Një Shans për të Shkëlqyer në Arenën Botërore! LOJËRAT BOTËRORE TË KOREVE TË 12-ta Korriku 3 – 13, 2023 Gangneung/Gangwon, Republika e Koreas

https://www.interkultur.com/events/world-choir-games/gangneung-2023/

PROMO https://www.youtube.com/watch?v=D5ArS-b-Evo

Sot, unë dëshiroj t’ju drejtohem me një zë të fortë dhe me një thirrje të ngrohtë për t’i ndihmuar në një sfidë të madhe që kemi përpara. Një grup i jashtëzakonshëm artistësh dhe talentesh, Korit Siparantum, nga Peja, Kosova, i cili me krenari përfaqësoi vendin tonë në Europë, është ftuar për të marrë pjesë në garat botërore në Korenë e Jugut.

Na nevojitet ndihma tuaj urgjente për të bërë këtë mundësi të shkëlqyer të bëhet realitet. Korit Siparantum, me anëtarët e tij të talentuar, i është dhënë nderi të fitojë katër medalje të arta në garat europiane të vitit të kaluar. Tani, ata kanë një mundësi të jashtëzakonshme për të paraqitur talentin e tyre në arenën botërore.

Por për të mund të shkojnë dhe të garojnë me koret më të njohura në botë, kemi nevojë urgjente për 20,000 euro brenda dy javëve.

Fushata jonë është një shans për të shkëlqyer, për të sjellë lavdi në emër të kombit tonë dhe për të frymëzuar brezat e ardhshëm. Nëpërmjet donacioneve tuaja të çmuara, ne do të sigurojmë shumë më shumë se një biletë fluturimi dhe akomodim. Do të japim mundësinë e një ëndrre për këta artistë të rinj për të ndriçuar botën me harmoninë dhe pasionin e tyre. Ju bëjmë thirrje të gjithëve që të bëheni pjesë e këtij rrugëtimi të shkëlqyer. Çdo kontribut, sa godet aq edhe afër qëllimit tonë. Faleminderit përherë! Ju lutemi të bëni donacionin tuaj në llogarinë bankare të përcaktuar për këtë fushatë.

Do të sigurojmë transparencën e plotë duke ju dërguar llogarinë tonë të bankës. Dhe publikisht do ju shfaqim llogon dhe mesazhin tuaj.

Gjithashtu jemi të gatshem të procesojmë donacionin tuaj me ligjin e sponsorizimit, qe ju liron nga taksat.

Beneficiary: SIPARANTUM CHOIR

Bank name: NLB BANK

Bank account: XK05 1706 0016 0008 8587

Bank code: NLPRXKPR

IBAN: XK05 1706 0016 0008 8587

Swift Code: NLPRXKPR

Bashkërisht, mund të bëjmë të mundur një ëndërr. Mund të krijojmë një frymë të re dhe t’i japim një goditje zemrës sonë kombëtare. Le të tregojmë botës se jemi një komunitet i bashkuar, i gatshëm të japim dhe të ndihmojmë ata që kanë nevojë.

Kështu që, sot ju bëjmë thirrje të gjithë atyre që dëshirojnë të japin një dorë ndihmese për të tjerët. Të bashkuar, ne jemi të fuqishëm dhe mund të krijojmë ndryshimin.

Ju lutem, vizitoni faqen tonë të internetit dhe bëni donacionin tuaj sot. www.siparantumchoir.com Faleminderit shumë për mbështetjen tuaj të jashtëzakonshme!

Me respekt të thellë,

Shqipe Malushi

Poete, Autore, Producente e Filmit Dhe Antare e Korit Siparantum

[email protected]

Kontaktoni: Zekije Gacaferin-Kelmendi +383-49-957-366