New York: Bashkëkombësi ynë Salih Bacaj zuri vendin e 3-të në bodybuilding

Nga Esad GJONBALAJ

Ne garat që u mbajtën me 4 Qershor 2016 në New York Atlantic States Championships, bashkëkombësi ynë Salih Bacaj ishte njeri nder pretendentet kryesor te këtij garimi fal gjendjes se ti të shkëlqyer fizike si bodybuilder dhe kështu ne një garim te fort ne këtë disiplinë ai zuri vendin e 3-te ne shtetin e New Yorkut qe është një sukses i jashtëzakonshëm i këtij te riu me origjinë nga Plavë Gucia.

Përndryshe Salihi 22 vjeçar, është djali i bashkëkombësit tone Imer Bacaj nga fshati Pepaj i Plave Gucisë.