Për projektin e Portit të Ri të Durrësit nga 14 kompani, u përzgjodhën 5

Kryeministri Edi Rama publikoi në fejsbuk foto nga projekti i ri i Portit të Ri të Durrësit

⚓ Porti i Ri i Durrësit
Drejt ndërtimit të Portit të Ri Tregtar të Durrësit në Porto Romano🛳⛴🚢
✍️ Tre muaj pas çeljes së garës për detajimin inxhinierik të projektit, interesi ndërkombëtar mbresëlënës konfirmon Shqipërinë si një nyje logjistike dhe detare me potencial të jashtëzakonshëm
👉Nga 14 kompani pjesëmarrëse, u përzgjodhën 5 finalistë, lider në projektimin e porteve në Europë dhe më gjerë. Pasi fituesi të dorëzojë projektin ndërtimor final, do të ngrihet kantieri i ndërtimit në 2022
#ShqipëriaeArdhmjaJonë☀️🇦🇱
#SkaKohëPërPushim🏃♀️🏃🏻♂️

 

 

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri