Rama: “Albanian Day në Tokyo”, një moment i bukur i vizitës në Japoni

Tokyo, 23 shkurt 2023 – Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, vijon vizitën zyrtare në Japoni.

Sot në mëngjes ai publikoi foto nga takimi i tij me komunitetin shqiptar në Japoni, si edhe me përfaqësues të shtetit, sipërmarrjes, kulturës dhe sportit.

“Albanian Day në Tokio ishte një moment i bukur i vizitës, me komunitetin shqiptar në Japoni, si edhe me përfaqësues të shtetit, sipërmarrjes, kulturës dhe sportit të këtij vendi mahnitës e mikpritës, me të cilin do t’i fuqizojmë më tej marrëdhëniet e mira që kemi” shkruan Rama.

Postimit ia ka bashkëngjitur edhe një album me foto nga takimi.

May be an image of 1 person, standing, indoor and text that says "Albanian Day in Tokyo Iau"May be an image of 2 people, people standing and text that says "IMPERIAL HOTEL"May be an image of 3 people, people standing and indoor

May be an image of 2 people, people standing and indoor

May be an image of 5 people, people standing and indoor

Tokyo, 23 shkurt 2023 – Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, vijon vizitën zyrtare në Japoni.

Sot në mëngjes ai publikoi foto nga takimi i tij me komunitetin shqiptar në Japoni, si edhe me përfaqësues të shtetit, sipërmarrjes, kulturës dhe sportit.

“Albanian Day në Tokio ishte një moment i bukur i vizitës, me komunitetin shqiptar në Japoni, si edhe me përfaqësues të shtetit, sipërmarrjes, kulturës dhe sportit të këtij vendi mahnitës e mikpritës, me të cilin do t’i fuqizojmë më tej marrëdhëniet e mira që kemi” shkruan Rama.

Postimit ia ka bashkëngjitur edhe një album me foto nga takimi.

May be an image of 1 person, standing, indoor and text that says "Albanian Day in Tokyo Iau"May be an image of 2 people, people standing and text that says "IMPERIAL HOTEL"May be an image of 3 people, people standing and indoor

May be an image of 2 people, people standing and indoor

May be an image of 5 people, people standing and indoor

May be an image of 6 people and people standing

May be an image of 7 people, people standing and indoor

(r.m.)