Rama takon Sorosin: Mik i çmuar e mbështetës i shoqërisë së hapur

Kryeministri Edi Rama në SHBA:

“Në Nju Jork me mikun e çmuar George Soros, një mendje e rrallë dhe një mbështetës i palëkundur i Shoqërisë së Hapur”.