Reagon ambasadorja e SHBA-së Juri Kim për vrasjen e policit, apeli për drejtësinë

“Shpreh ngushëllimet më të thella familjes dhe kolegëve të oficerit të policisë, i cili u vra në krye të detyrës.

Policët dhe të tjerët në rradhën e parë përballen me rrezikun në emër të të gjithë qytetarëve, dhe ne jemi mirënjohës për heroizmin e tyre. Shpresojmë që autorët të dalin përpara drejtësisë”.