Sali Berisha, të mërkurën me “Foltoren” në Durrës

Ish-kryeministri Sali Berisha njoftoi se do ta ketë në Durrës të mërkurën “Foltoren”.

“Njoftim! Diten e merkure me daten 29 shtator ne ora 18:00 ne sallen e Pallatit te Kultures Aleksander Moisiu ne Durres do mbahet “Foltorja: Per nje Parti Demokratike me te bashkuar, me te forte, me te hapur”.

Ftoj demokratet dhe demokratët e Durresit te marrin pjese. Vetem te bashkuar fitojme”!