SHBA: SPAK po jep gjithnjë e më shumë rezultate çdo ditë, hap pas hapi…

Postimi në twitter nga ambasadorja amerikane Juri Kim pas takimit me drejtuesin e SPAK-ut Arben Kraja

1/2 U takova me shefin e SPAK
@KrajaArben1
për të nënvizuar pritshmërinë që SPAK do të ndjekë penalisht korrupsionin dhe krimin e organizuar – pavarësisht se sa i fuqishëm apo i pasur, pavarësisht se cila parti.

Me më shumë prokurorë dhe hetues të rinj të NBI, SPAK po jep gjithnjë e më shumë rezultate çdo ditë.

2/2 Që nga fillimi i vitit 2021, SPAK ka hapur 264 raste të reja (218 korrupsion + 46 organizata krim).

127 persona janë dënuar. Vendimet përfundimtare të gjykatës konfirmuan konfiskimin e € 70+ milion që tani i janë transferuar shtetit shqiptar. Hap pas hapi…