Shitet restorant

Në veri të Houstonit.
27 vjet në biznes, me bazë solide.
Menyja përmban: steaks, peshk, mish viçi, pule, qingji; pasta etj. Bar i plotë dhe shumë verëra.
Çmimi i volitshëm.
Është shans i rrallë! Duhet ta shes sa më shpejt.

Për detaje më të shumta na thërrisni në:
Cell : 936-414-9967.