Shkenctari kardiokirurg dr.Prifti: Kur ka motivim, progresi dhe shkenca aplikohen dhe realizohen

Postimi i në fejsbuk nga shkenctari doktor Edvin Prifti, kardiokirgu me titull ndërkombëtar nga SHBA:
 
I nderuar kolegu im dr. Maksim Basho, Nunci dhe Vyshka!
 
Sapo doli nje artikulli yne ne American National Library of Medicine i publikuar ne Clinical Case Reports Journal me impact factor afer 1.
 
Nje satisfaksion me shume per te gjithe ne. Tregues i qarte qe edhe ne Shqiperi kur ekziston motivimi progresi dhe shkenca mund te aplikohen dhe realizohen. Sigurisht nje faqe me shume ne “bllokun” tim.
 
Erresira eshte nje realitet qe na percdunon te gjitheve por ajo luftohet dhe mund te mposhtet vetem me shkencen e vertete dhe driten e saj verbuese.
 
Edhe nese na poshterojne dhe na prosvaldin, keto jane thjesht te vetmet arme qe paaftesia dhe erresira disponojne dhe njohin.
 
Thjesht duhet te kuptoje gjithkush qe beteja jone e vertete eshte atje ne forumet nderkombetare ku evidetohet kapaciteti dhe njohuria shkencore. Ju uroj suksese te gjitheve ju.
Postimi i në fejsbuk nga shkenctari doktor Edvin Prifti, kardiokirgu me titull ndërkombëtar nga SHBA:
 
I nderuar kolegu im dr. Maksim Basho, Nunci dhe Vyshka!
 
Sapo doli nje artikulli yne ne American National Library of Medicine i publikuar ne Clinical Case Reports Journal me impact factor afer 1.
 
Nje satisfaksion me shume per te gjithe ne. Tregues i qarte qe edhe ne Shqiperi kur ekziston motivimi progresi dhe shkenca mund te aplikohen dhe realizohen. Sigurisht nje faqe me shume ne “bllokun” tim.
 
Erresira eshte nje realitet qe na percdunon te gjitheve por ajo luftohet dhe mund te mposhtet vetem me shkencen e vertete dhe driten e saj verbuese.
 
Edhe nese na poshterojne dhe na prosvaldin, keto jane thjesht te vetmet arme qe paaftesia dhe erresira disponojne dhe njohin.
 
Thjesht duhet te kuptoje gjithkush qe beteja jone e vertete eshte atje ne forumet nderkombetare ku evidetohet kapaciteti dhe njohuria shkencore. Ju uroj suksese te gjitheve ju.