Takohen MJ të Shqipërisë dhe Malit të Zi, Olta Xhaçka dhe Xhorxhe Raduloviq (zë)

Pas takimit, ministrja e Jashtme, Olta Xhaçka dhe homologu malazez, Đorde Radulović dhanë deklaratë për media