UEFA rihodhi shortin e Ligës së Kampioneve pas gabimeve teknike

Është ri-hedhur shorti i Ligës së Kampionëve, pas një gabimi teknik nga UEFA në kuadër të fazës së eliminimit direkt.

Shtëpia më e madhe e futbollit nuk ishte e koordinuar në vazot, duke bërë një lëshim në shortin që do të përcaktonte përballjen mes Atletico Madridit dhe Manchester United.

Kështu, pas disa çastesh, UEFA konfirmoi se shorti do të ricaktohet, në mënyrë që të jenë sa më korrekt në shortin për 1/8 e finales.

telegrafi

Ja shorti fillestar i anulluar: