Vuçiq: Do të ketë shumë presione mbi Serbinë, për shkak të Kosovës

Beograd, 21 mars 2021 – Presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiq ka thënë se ndaj Serbisë do të ketë shumë presione për shkak të Kosovës.

Ai ka thënë se druan se ditët në vijim do të fillojë presioni politik ndaj Serbisë.

“Ka shumë probleme politike dhe presione mbi Serbinë për shkak të Kosovës. Kam frikë se këto ditë ata do të fillojnë me ‘mrekulli të ndryshme’, por ne do të luftojmë. Dorëzimi nuk është opsioni ynë”, është shprehur ai, transmeton gazeta beogradase “Danas”.

(r.m.,