Zuckerberg kërkon falje për ndërprerjen e Facebook-ut

Themeluesi i Facebook-ut, Mark Zuckerberg, kërkoi falje për ndërprerjen gati gjashtëorëshe të rrjetit të tij social.

Një ditë më herët, bashkë me Facebook-un ranë edhe dy platformat e tij: Instagram dhe WhatsApp.

Zuckerberg tha se kjo ka ndodhur si pasojë e një çështjeje të brendshme teknike.

Facebook tha se nuk ka “asnjë provë që tregon se të dhënat e përdoruesve mund të jenë komprometuar”.

Vetë Zuckerberg besohet se ka humbur rreth 6 miliardë dollarë nga pasuria e tij personale, pasi aksionet e Facebook-ut humbën në vlerë.

“Unë e di se sa mbështeteni në shërbimet tona për t’u lidhur me njerëzit që doni”, tha Zuckerberg teksa kërkoi falje.

Ndërprerja e platformave sociale besohet të ketë prekur mbi 3.5 miliardë përdorues në të gjithë botën.

(REL)