FSHF gati lobimi për futbollin e Kosovës

Intervistë e Sekretarit të Përgjithshëm të Federatës Shqiptare të Futbollit, Ilir Shulku dhënë gazetës “Illyria” të komunitetit shqiptaro-amerikan në SHBA... »

Mirazhi i Qytetit Wilson

Cikël historik me rastin e 20-vjetorit të rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike shqiptaro-amerikane – Pjesa e shtatë   Nga Ylli Polovina... »

A Very Simple Answer

By Alexander A. Arvizu, U.S. Ambassador to Albania Albania celebrated its 100th anniversary in November. It was a time to... »

Një përgjigje shumë e thjeshtë

Shqipëria festoi 100 vjetorin e pavarësisë në muajin nëntor. Ishte koha për të qenë krenarë, një kohë përsiatjeje mbi sukeset... »

Noli dhe Konica, SHBA në mes

Cikël historik me rastin e 20-vjetorit të rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike shqiptaro-amerikane – Pjesa e gjashtë   Nga Ylli Polovina... »

KQZ refuzon ndarjen e mandateve

Rrëzohet kërkesa e përfaqësuesve të opozitës   Në Shqipëri cështja e mandateve shkaktoi sot debate të reja në komisionin qëndror... »