Trëndafili i bardhë

Tregim nga Albana M. Lifschin   Telefoni ra dhe në ekranin e vogël u shfaq një numër i panjohur. Ana... »

Poezi nga Julia Gjika

  JETA KA KRYEVEPRAT E SAJ TE CMUARA Nuk ishte oqean. Dallgë te furishme mbuluan trupa të rëzuar Nga forca... »

Investimi i gabuar

Luljeta Krasniqi – Veseli   Burimet e pakta të financimit kanë bërë që investitorët privatë në Kosovë të investojnë në... »