Kontinenti i tetë misterioz

Studiuesit matin një pjesë të re të botës. Kontienti është më i madh se India, por pjesa më e madhe... »

Festohen Krishtlindjet në Shqipëri

Tiranë, 25 dhjetor 2021 – Mijëra besimtarë të krishterë u mblodhën në mesnatë dhe në mëngjes pranë kishave e katedraleve... »