Një dhuratë që të prek në zemër

Harry Bajraktari dhe familja e tij i dhurojnë 75,000 dollarë organizatës “Gift of Life International” për një mision që do... »

Pandemia dhe përqafimi

Kontakti njerëzor,  ka humbur “kuptimin” për shkak të pandemisë Sprovë psikologjike nga Rafael Floqi Para një muaji u takova me... »