KOMUNITET - (2-30) - ILLYRIA - Page 18 KOMUNITET - (2-30) - ILLYRIA - Page 18

Vdekjet në aksidentet rrugore, mallkimi i komunitetit shqiptar në SHBA

Bilanci i tmerrshëm i rrugës 5 të vdekur e shumë të plagosur brenda tri ditëve – Tregojuni të rinjve për... »

Koha e pritjes për vizë

Çeshtje tё Emigracionit – Avokati Kieran Both pёr ju   Departamenti i Shtetit u ka krijuar mundësinë personave që kanë... »

Texas: Dy vajza shqiptare vdesin në aksident

Një familje shqiptare ka pësuar një aksident të rëndë në Kilgore. Texas (Teksas), ku dy vajza në shkollë të mesme... »

Një vajzë shqiptare në Inaugurimin e Presidentit Obama

Një përvojë e jashtëzakonshme për shqiptaren Merlin Tushe që udhëtoi nga Bronx-i në Washington, e ftuar si pjesë e të... »

Skënderbeu, strumbullari i shqiptarizmit

Para pak ditësh, presidenti i shoqatës “Kombi” me qendër në Uster, Artur Vrekaj, na njoftoi për një veprimtari që do... »

Reforma e plotë e Emigracionit- shpresë për miliona njerëz

“Çeshtje tё Emigracionit”: Avokati Kieran Both pёr ju   Presidenti Obama ka propozuar një sërë ndryshimesh në politikën e Shërbimit... »

SHBA: Reforma në sistemin e imigracionit

Zëri i Amerikës Në Shtetet e Bashkuara, një grup senatorësh të njohur nga të dyja partitë politike shpallin sot një... »

Protestë para Kombeve të Bashkuara në mbështetje të Luginës së Preshevës

Nga Beqir Sina KOMBET E BASHKUARA:Shqiptarët e Amerikës zgjodhën dje sheshin kryesor përpara Selisë së OKB-së në New York, për... »

Shqiptarët në Worcester (Uster) – përkrah Luginës së Preshevës

Worcester, Massachusetts, SHBA Shqiptarëve të Amerikës! Organizatave shqiptare në cdo qytet amerikan! Institucioneve fetare të komunitetit shqiptar të Amerikës! Të... »

Shёrbimi i USCIS nё Internet nё ndihmё tё emigrantёve

Çeshtje tё Emigracionit: Avokati Kieran Both pёr ju   Kohёt e fundit Shёrbimi iEmigracioni dhe Shtetёsisё Amerikane (USCIS) ka pёrmirёsuar... »

Senatorja që u rrit në Shkollat Shqipe…

(Kushtuar Senatores së Diasporës Dea Bejlerit, vogëlushes 9 vjeçare me pashaportë amerikane që la Amerikën, e detyruar, sepse prindërit nuk... »

Aty ku mbijetojnë legjendat…

“…Të duash vendlindjen është një ndjenjë e bukur njerëzore, të adhurosh vendlindjen është një ndjenjë përtej dashurisë, kjo do të... »

Lidhur me ligjin e përshpejtimit të bashkimeve familjare të shtetasve amerikanë

Çeshtje tё Emigracionit: Pёr ju avokati Kieran Both   Sekretarja e Departamentit të Sigurisë së Vendit Janet Napolitano ka folur... »

Fan Noli u përgjigjet akuzave se ka qenë komunist

Me rastin e 131 vjetorit të lindjes së Fan Nolit   Nga Naum Prifti Një luftë e rreptë shpërtheu brenda... »

Berisha: Diaspora jonë në SHBA, jo më e madhja, por më zemërzjarrta

Kryeministri premton krijimin e Komitetit të Diasporës, transmetimet mediatike të ndërsjella të Kosovës e Shqipërisë si dhe themelimin e ligës... »

Imigracioni në planin e punës të Kongresit amerikan

Reforma e imigracionit pritet të rikthehet për diskutim në Kongresin amerikan, pas zgjedhjeve të nëntorit, në të cilat votuesit hispanikë... »

New York: U mbajt Kuvendi i Shoqatës Dibra, emra të rinj në Këshill

Njoftohet se së shpejti ky Këshill do të takohet në një mbledhje ku do të zgjidhet edhe Kryetari, Nënkryetari, Sekretari... »

Sofra gjithëshqiptare e ndërrimit të viteve në Chicago

Ku tepelenasi trokiste gotën me raki rushi me gjakovarët dhe vallen pogonishte e hiqte një prishtinali   Nga Gezim Muhaj... »

Në Boston, natën e ndërrimit të viteve

Pas festimeve të 100 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë, festa tradicionale e Vitit të Ri , i mblodhi përsëri shqiptarët... »

1 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

2 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

3 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

4 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

5 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

6 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

7 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

8 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

9 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

10 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

11 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »