Santa mysliman dhe djali i vogël

Hyseini, një llogaritar mysliman që jeton në Londër ishte duke ecur në rrugë katër vjet më parë, kur dëgjoi dikë... »

Për një votë

Ruben Avxhiu Demokratja Shelly Simonds është zgjedhur anëtare e Dhomës së Përfaqësuesve të shtetit Virginia, në SHBA me vetëm një... »