LAMTUMIRË, SULEJMAN GASHI

Harry Bajraktari Me pikëllim të thellë mora lajmin e hidhur për vdekjen e gazetarit dhe publicstit Sulejman Gashi, i cili... »

I Love NYPD

Nga Ruben Avxhiu Në kohën tonë nuk është më në modë që të lavdërosh policinë se menjëherë të fusin në... »