Berisha kundër Berishës

Një nga gjërat më interesante në vitet e fundit të politikës shqiptare ka qenë mënyra sesi socialistët duke pasur disa... »

PDIU çel zyrtarisht fushatën

Mes qindra e mijëra mbështetësve, Partia Drejtësi, Integrim, Unitet ka çelur pasditen e djeshme zyrtarisht fushatën duke prezantuar 140 kandidatët... »

Enveri ekber

Është interesant aspekti fetar në historinë e Enver Hoxhës dhe të Shqipërisë. Babai i Enver Hoxhës ishte hoxhë. Ishte një... »

Si Barack Obama?

Amerikanët janë të ndarë për Presidentin Barack Obama. Shumica e tyre e votuan për president por numrat janë barazuar përsëri... »