Gabimet

Nga Astrit Lulushi Ambicja për t’ia kaluar diktatorit, në krime, bëri që shumë udhëheqës ranë në kurthin e tij, dhe... »

Urime Kosovës, për qeverinë e re

Nga Harry Bajraktari Konstituimi i Kuvendit te Kosoves dhe formimi e Qeverise se re, u pershkua nga nje proces demokratik,ashtu... »