Kodheli bisedon me deputetë nga EBA

Kryetarja e Komisionit për Punët e Jashtme, znj. Mimi Kodheli, priti në takim delegacionin nga Emiratet e Bashkuara Arabe, të... »

Manastirliu: Mbi 9 mijë pacientë të trajtuar dhe 100 operacione me sukses në tre muaj punë të Spitalit Memorial të Fierit

Postimi në facebook nga Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu: https://www.facebook.com/OgertaManastirliu/videos/1127031027825476/?__cft__[0]=AZVR-9kiHlM7hMbTI9xIrxqn5yKOZOc96PInBTow7aaEBZCoAvTFKJjluiHPsDv6qP98gnxU8iPDrv04Xav9DbCVyz1wJLmDtAVOFsE9oZq0gxWHClAtCjmfPufOv9_OkPBXNsuQP3nOtA1KpOwHTyaoFy_evjRfhlqWQStTY3fXUB_hGBOXlHYjGwi69SMTRGo&__tn__=%2B%3FFH-R Mbi 9 mijë pacientë të trajtuar në 3 muaj dhe... »