E jona!

Denion Ndrenika, Nju Xhersi, korrespondent I “Report TV” në SHBAPak vjet, 10, pasi ndërroi jetë, Petro Markos fjalëndritur iu botua... »

SHBA: Askush nuk është mbi ligjin!

Ambasadorja amerikane Juri Kim tha se të pasurit dhe të fuqishmit kanë besuar se janë të paprekshëm, kurse tani janë... »