GLLABRIMI I TROJEVE  SHQIPETARE

Nga 120 mijë km2, sa kishte në fillim të shekullit XIX njësia etnogjeografike Shqiptare, tash shteti zyrtar shqiptar ka ngelur... »

Po na dhunohen Nënat!

Organizata e Gruas “Shpresë & Paqe” Ngjarja e ndodhur në Pejë ku rrihet, shtyhet e fotografohet duke u bulizuar një... »

Dhuna dhe ndëshkimi…

Nga Keze Kozeta Zylo Bota mjerisht ka ndryshuar dramatikisht, në disa fusha jetësore jo për mirë.  Duke qenë dhe ne... »

James Leroy Bondsteel (1947-1987)

Kampi ushtarak amerikan ne Sojevë, Kosovë, ndryshe quhet edhe qyteti i shpresës, dhe çdokush e din Bondsteel [Bondstill-in] si bazë... »