Çfarë fituam?

Astrit Lulushi Bota është progres. Edhe pyetja “Çfarë fituam?”, është e natyrëshme. Kapitali është rezultat i punës; dhe përdoret për... »

Mësuesi është një absolut

Nga Elvis Hoxha Profesioni im është mësimdhënës i filozofisë dhe shumë prej qëndrimeve të mi metafizikë dhe politikë janë ndërtuar... »