Santa mysliman dhe djali i vogël

Hyseini, një llogaritar mysliman që jeton në Londër ishte duke ecur në rrugë katër vjet më parë, kur dëgjoi dikë... »

Për një votë

Ruben Avxhiu Demokratja Shelly Simonds është zgjedhur anëtare e Dhomës së Përfaqësuesve të shtetit Virginia, në SHBA me vetëm një... »

Dita pa lajme

Ruben Avxhiu Në 18 prill 1930, drejtuesi i emisionit të lajmeve të mbrëmjes, deklaroi thjesht, se nuk kishte asnjë lajm.... »

Nuk ka pavarësi të paimponuar

Artemija: Më mirë pavarësi e imponuar, se ndarje e Kosovës Nga Ruben Avxhiu Sot, kur ministri i Jashtëm serb, Daqiç... »