Kur për baba, të bie Stalini

Nga Ruben Avxhiu Në vitin 1967, vajza e Josif Stalinit hyri në Ambasadën Amerikane dhe Nju Dehli të Indisë dhe... »

Supë alfabeti

Nga Astrit Lulushi “Një gënjeshtër e përsëritur shpesh bëhet e vërtetë”. Lenini e kishte në mendje këtë shprehje, sa herë... »