Arkitekt i izolimit të vet

Nga Ruben Avxhiu Pezullimi i Rusisë nga FIFA dhe UEFA është vazhdim i masave të mëdha të marra kundër saj... »

Misteri i Putinit të distancuar

Nga Ruben Avxhiu Pse mban Putini kaq distancë nga këshilltarët, gjeneralët dhe zyrtarët me të cilët bashkëbisedon? Madje edhe në... »