Çka duan të rinjtë në Kosovë?

“Kam shumë piktura dhe kurrë nuk kam pasur rast t’i prezantoj diku. Do të doja që institucionet të krijojnë më... »

JETON KOSOVA

 Në 5-vjetorin e shkuarjes në amëshim të Mësuesit të madh të artit të atdhetarizmës, Bacë Adem Demaçit Ismail Gashi Sllovia... »